Ionuț Radu, ridicat în slăvi de presa italiană după o intervenție senzațională - VIDEO

Portarul celor de la Genoa, Ionuț Radu, a reușit o intervenție extraordinară la finalul primei reprize a meciului cu Spal.

Scorul era 0-0, iar gazdele au primit o lovitură liberă iar mingea a ajuns în careu, respinsă de radu, la Reca ce nu l-a putut învinge pe portarul român din 2 metri, acesta reușind o intervenție spectaculoasă cu piciorul.

De fapt, Radu a avut două parade fantastice în decurs de două secunde. A două intervenție a fost cea care i-a ridicat în picioare atât pe fani, cât și pe jurnaliștii italieni.

Mai întâi, Radu a respins în față  lovitura liberă periculoasă a celor de la Spal, apoi a respins cu piciorul șutul lui Reca din 2 metri, deși era căzut la pământ.

VIDEO

Intervenția lui Radu, la minutul 1.05.

"Este nebunesc. Intervenție incredibilă a lui Radu!", a fost reacția imediată a jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport. De remarcat e faptul că Radu a avut mai multe intervenții oportune în duelul cu Spăl și că a fost învins doar din penalty, în minutul 55, de către Andrea Petagna. Genoa a stabilit scorul final două minute mai târziu, după reușita lui Stefano Sturaro, 1-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel