Ionuț Radu pleacă de la Genoa. O nouă șansă pentru portarul de la naționala U21

Ionuț Radu va primi o nouă șansă de a fi titular la o echipă de top, după ce Genoa l-a adus pe Mattia Perin, în urma unui viitor transfer anunțat de presa italiană.

 Ionuţ Radu, care şi-a pierdut locul de titular la formaţia italiană Genoa, va fi împrumutat la OGC Nice, echipă aflată acum pe locul 12 în campionatul de fotbal al Franţei, informează site-ul calciomercato.com. Radu a ajuns rezervă în ultimele săptămâni, după revenirea lui Mattia Perin, care este preferat între buturi de noul antrenor al echipei din Serie A, Davide Nicola. Radu, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Inter Milano la Genoa în vara lui 2018, împrumutul său fiind valabil până în vara acestui an.

Radu, împrumut la Nice

Românul ar urma să fie împrumutat pentru 18 luni la Nice, care se interesează de mai mult timp de el, a dezvăluit unul dintre agenţii jucătorului, Oscar Damiani. Soluţia împrumutului la clubul de pe Coasta de Azur nu i-ar displăcea lui Radu şi ar fi acceptată şi de Inter.

Radu ar continua să progreseze la Nice, unde ar fi folosit constant şi ar rămâne în orbita lui Inter, scrie site-ul citat.

În prezent, goalkeeperul titular al lui Nice este argentinianul Walter Benitez. Formaţia este antrenată de fostul mare jucător francez Patrick Vieira. Unul dintre secunzii acestuia este românul Adrian Ursea, fostul mijlocaş al Petrolului Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel