Ionuț Radu își caută echipă. Crescenzo Cecere: E lipsă de respect

Noul antrenor al lui Genoa, Davide Nicola, a luat decizia de a se baza pe italianul Mattia Perin pentru restul sezonului, după ce Ionuţ Radu fusese titular până în această iarnă.

Însă, ruptura dintre Ionuţ Radu şi Genoa pare a fi definitivă, românul nemaiacceptând postura de rezervă. Impresarul internaţionalului român a reacționat față de ultimele decizii ale conducerea clubului: "Suntem dezamăgiţi de Genoa, care nu a respectat tot ce a făcut el pentru ei, mai ales în sezonul trecut, unul bun pentru el, la fel ca acesta, când a fost decisiv în anumite meciuri. Poziţia din clasament al lui Genoa nu e din cauza lui Radu. Pentru a câştuga meciuri, trebuie să marchezi. Respectăm decizia clubului, dar e lipsă de respect la adresa jucătorului", a declarat Crescenzo Cecere pentru TuttoMercatoWeb.

"Au fost cinci antrenori la Genoa, iar acum s-a decis ca Perin să fie titular, astfel că Radu va continua să crească în altă parte. Ţinem legătura cu mai multe cluburi din Italia şi din străinătate, pentru că este unul dintre cei mai buni portari disponibili în această perioadă de transferuri, dar suntem legaţi de Inter. Inter nu are nicio intenţie de a-l pierde pe Radu, astfel că cel mai corect lucru ar fi să se întoarcă la Inter. Nu mai are rost să rămână la Genoa", a mai spus impresarul lui Ionuț Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel