Ionuț Nedelcearu, propus clubului Fiorentina. Cu cine e în luptă directă

Ionuţ Nedelcearu a fost propus Fiorentine, anunţul vine din partea unui cunoscut impresar din Italia. Fundaşul naţionalei U21 ar putea ajunge în Serie A, iar în acest moment este în luptă directă cu Mohamed Camara.

„Pentru apărare sunt doi jucători pe care îi recomand: Camara de la Young Boys şi Nedelcearu, unul dintre marii protagonişti ai EURO U21, care ar fi excelent în Serie A şi ar fi o lovitură pentru formaţia viola", a spus Dario Canovi, potrivit mai multor publicaţii din Italia, notează Mediafax.  

Dacă transferul la Fiorentina se va realiza, 15% din suma pe care o va primi va fi redirecţionată în conturile celor de la Dinamo.

Ionuţ Nedelcearu a fost integralist în echipa României U21 în toate cele trei partide din Grupa C, de la EURO. Acesta a debutat chiar şi pentru prima reprezentativă a echipei României. 34 de meciuri a bifat fundaşul român în acest sezon pentru ruşii de la Ufa, formaţie cu care mai are contract până în 2020. Formaţia rusă l-a transferat pe Nedelcearu în 2018 de la Dinamo, pentru 600.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel