Ionuţ Cristache, uimit de Iohannis și Florin Bădiță: Deci, cum!?

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuţ Cristache a reacționat după ce Florin Bădiță a anunțat ce se va întâmpla cu organizația Corupția Ucide.

Mesajul jurnalistului vine după ce Florin Bădiţă a anunţat că începând cu luna aprilie se va ocupa exclusiv de dezvoltarea proiectului "Casa Activitului", motiv pentru care nu va mai participa la proteste sau alte acțiuni.

"Deci, cum!? Presedintele nostru s-a intalnit ieri cu Badita, reprezentantul "Coruptia Ucide" grup civic format din "vreo 4" persoane dupa cum ne spune chiar Badita?! Deci, daca eu impreuna cu 3 punem de-o pagina pe care o crestem organic sau mai putin organic intr-o directie sau alta devenim relevanti pentru societate si ne calificam la tot felul de intalniri?! Totusi, gradul de impostura la care a ajuns tara asta...", este mesajul lui Ionuţ Cristache. 

 (w670)

Marţi, şeful statului a avut consultări cu reprezentanţi ai societăţii civile pe tema referendumului pentru justiţie. La final, Elena Ghioc, fondator al organizaţiei Iniţiativa România, a anunţat că preşedintele a transmis în cadrul întâlnirii că referendumul pe tema Justiţiei va fi organizat pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel