Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Ionuț Cristache, salariu TVR 1, reacție: Merg în instanță!

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache, jurnalist TVR 1, a reacționat după ce un site a scris care ar fi salariul pe care îl încasează pentru emisiunea pe care o realizează la postul public de televiziune.

În realitate, lucrurile nu stau cum au fost prezentate de respectivul site, după cum spune chiar Ionuț Cristache care a decis să meargă în instanță.

”Cu atat ma puteau lua! Nu am origini nesantoase, nu am afaceri, nu am contracte, nu prezint zilele orasului x sau petreceri campenesti, nu moderez conferinte, nu frecventez cercuri politice, atat mi-au putut gasi, un salariu, culmea, si aici au dat gres, atat de disperati sunt sa ma agate cu ceva!, dar propaganda a inceput sa arunce deja in ventilator, inutil sa detaliez acum!

Pentru asta voi merge in instanta, asa e viata in Romania, nefireasca. Nu pot sa nu constat un lant de coincidente si ca serviciile s-au vitaminizat si ele in ultima perioada!

Garnizoanele SRI functioneaza inclusiv in institutia publica, pare-se! Sunt ca bacteriile captive in gheata! Trec la treaba dupa fiecare glaciatiune! Ganditi-va ca moderez singura emisiune de pe piata, si la tv publica, care nu s-a sfiit sa atace conducerea SRI si sa-i amendeze derapajele!

[citeste si]

Va reamintesc faptul ca la Romania 9 s-a discutat prima data despre un protocolul semnat de directorul SIE, Hellvig si procurorul general, Lazar! Nota de plata pentru curaj si libertate trebuia sa vina si eu trebuie sa o plateac, drept dovada. Semnale au tot fost, m-am facut ca nu le vad!

Ultimul, campania minicinoasa cu "fuga de politie" si "conducerea fara permis"! Mai apoi filajul si minciuna cu o presupusa masina care nu-mi apartinea, asumat de un "jurnalist" actionar al unei reviste la lansarea caruia a participat seful SRI insusi. Acum asistam la asta. Sper ca cei care dirijeaza astfel de operatiuni sa se potoleasca si sa inteleaga ca nu ma intimideaza.

Nu pot sa nu constat ca si campania cu "fuga de politie" a inceput tot in Libertatea. Despre cativa sefuleti mai noi de pe acolo, fara sa generalizez, presa a tot scris. Parinti securisti, copii de nomenclaturisti, acum platesc si ei din datoriile parintilor sau din ale lor, daca mergem pe firul acesta! Voi merge in instanta chiar daca demersul meu va fi aproape inutil! Peste aproximativ doi ani, cand voi castiga procesul nu va mai interesa pe nimeni ca am fost pagubit, jignit, injurat pe nedrept, dar imi asum, asta e! Sa faci presa libera in Romania a devenit sport extrem. Bine ca iubesc adrenalina!”, a fost mesajul lui Ionuț Cristache în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel