Ionuț Cristache, după ce a fost dat în judecată de Liiceanu: Asta e partea cea mai tare!

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a fost dat în judecată de Gabriel Liiceanu.

Ionuț Cristache a povestit că Gabriel Liiceanu l-a dat în judecată pentru o postare pe Facebook. Mai precis, l-a dat în judecată pentru o replică la un mesaj pe care filosoful i l-a adresat.

Martor: Andrei Pleșu

”Pfuai, ce-am uitat! Ne-am luat cu securisti si am uitat de lucrurile importante! Citeam in seara asta ca domnul Liviu Antonesei a fost dat in judecata de filosoful Liiceanu pentru o postare pe blog! Eu am una si mai tare! Pe mine acelasi domn filosof Liiceanu m-a dat in judecata pentru o postare pe Facebook. Spetele sunt oarecum similare daca nu identice! Da, pentru o postare pe Facebook! Si asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentru ca am reactionat la o scriere a domniei sale pe care mi-a dedicat-o Craciunul trecut! Deci, practic m-a dat in judecata ca am ripostat!

Dar nici macar asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentre ce NU am spus! Si, culmea, nici asta nu e partea cea mai tare! L-a citat ca martor pe domnul Plesu! Si, cu riscul de a va dezamagi, nici asta nu e partea cea mai tare! O sa revin cu subiectul si cu partea cea mai tare! O sa ne distram mult, asta e clar! Mai jos aveti postarea domnului Liiceanu si reactia mea de atunci! #PolitiaGandirii #MinisterulAdevarului #PovestiCuFilosofi #CuFilosofulLaTribunal”, a scris Ionuț Cristache.

(w670)

(w670)

(w670)

Amintim că în 2017, Gabriel Liiceanu a criticat, într-un articol publicat pe contributors.ro, emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR 1, "România 9". El acuza că a fost târât într-o "mocirlă amenajată pe ecran, cu securiști și infractori". Despre Cristache, pe care-l numea "Costache", Liiceanu afirma că "joacă în deplasare". Așa i s-a spus. "Domnul Costache are, se pare, un proiect TV compact cu crema infractorilor, cărora, uneori, li se adresează cu „domnule premier", lăsând să se înțeleagă că invitatul e acolo, în fața lui, în calitate de prim ministru, nu de infractor”, nota Liiceanu. El a mai zis că emisiunea este imaginea cea mai coerentă a României în care "scursurile lumii noastre, ieșite de la pușcărie mai obaznice decât erau înainte de a intra, ajung directori de conștiință, emit judecăți de valoare, ne fură cuvintele care-i caracterizau și le întorc împotriva noastră. Și asta sub oblăduirea președintei Televiziunii."

Ionuț Cristache a fost înjurat de Gabriel Liiceanu fix în a doua zi de Crăciun, în 2017. Acesta s-a enervat după ce a văzut o emisiune realizată de jurnalist, la TVR 1, avându-l invitat pe Dan Radu Rușanu. Liberalul a venit la "România 9" și a relatat cum Gabriel Liiceanu ar fi venit cu mână întinsă să-i fie șterse niște datorii Humanitas, prin 2002.

Ionuț Cristache a fost întrebat, într-un interviu la DC News, în 2018, cum este să fii înjurat de Gabriel Liiceanu

"În a doua ziua de Crăciun s-a întâmplat. Acesta a fost elementul șocant pentru mine pentru că este acea perioadă de grație de trei zile când oricâte reflexe ai avea de a te certa cu lumea, te temperezi. Este ceva sfânt în acele zile. Am fost într-o zonă fără semnal și când am deschis telefonul, aveam multe mesaje. Nici nu apucasem că citesc ce a scris", a zis Ionuț Cristache.

"Am realizat o emisiune cu Dan Radu Rușanu. Pe final, a povestit despre un capitol care nu a mai apărut în volumul domniei sale. A fost onorant pentru mine să aflu că Gabriel Liiceanu mi-a dedicat două săptămâni. A spus că nu a mai avut liniște în acele zile. Mi-a reproșat, printre altele, că sunt printre cei care îi validează pe 'borfașii politici', că îi aduc în lumina reflectoarelor", a mai spus Ionuț Cristache.

VEZI ȘI: Corina Crețu, contre cu Ionel Dancă (PNL). Ce replică i-a dat

VEZI ȘI: Cozmin Gușă, decizie după ce omul lui Cioloș a atacat Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel