Ionuț Popa, DEMISIE de la Poli Timisoara

Tehnicianul Ionuţ Popa şi-a înaintat, luni, demisia din funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal ACS Poli Timişoara, el fiind înlocuit cu Leo Grozavu, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Director al grupării bănăţene, Sorin Drăgoi. 

"Domnul Ionuţ Popa şi-a înaintat demisia, iar noi i-am acceptat-o. Şi eu consider că era nevoie de o schimbare la echipă după jocul prestat. În plus, trebuia să facem repede schimbarea pentru că vine imediat meciul cu FC Voluntari. Cu domnul Popa am reziliat de comun acord contractul şi i-am achitat toate plăţile la zi", a spus Drăgoi. 

Acesta a menţionat că noul antrenor, Leo Grozavu, a semnat un contract valabil până la sfârşitul actualei ediţii de campionat. "Leo Grozavu este alegerea noastră şi suntem optimişti în ceea ce îl priveşte. El a semnat un contract până în vară, iar atunci vom discuta din nou pentru că există opţiune de prelungire", a explicat Sorin Drăgoi. 

Aproape 2 ani pentru Ionuț Popa 

Ionuţ Popa (64 de ani) se afla la conducerea tehnică a formaţiei bănăţene din 23 mai 2016, atunci când l-a înlocuit pe Petre Grigoraş. 

În vârstă de 50 de ani, Leo Grozavu a mai antrenat până în prezent formaţiile FC Zalău, Universitatea Cluj, FC Minerul Baia Mare, FC Botoşani, CSM Iaşi, Luceafărul Oradea şi Gaz Metan Mediaş, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel