Ionuț de la Exatlon, primele declarații după despărțirea de Nella

Ionuț de la Exatlon
Ionuț de la Exatlon

Ionuț, jaguarul de la Exatlon, și logodnica lui, Nella, nu mai formează un cuplu. Fostul concurent a făcut primele declarații după anunțul despărțirii. 

Nella a postat, în urmă cu câteva ore, un mesaj pe pagina ei de socializare, în care spunea că totul s-a terminat între ea și îndrăgitul "războinic". Erau mai degrabă cuvinte adresate lui Ionuț, însă oamenii au înțeles perfect că relația celor doi a ajuns la final.

Mesajul de pe Facebook

"Tu n-ai fost pregătit să mă ai. N-ai fost pregătit să primești atâta iubire și respect. Cred că nici acum nu ești, dar asta nu mai contează. Sper să fii fericit. Sper să înțelegi că dragostea nu înseamnă doar atracție fizică și un chip tânăr. Pentru că dacă tu asta crezi că înseamnă iubirea, înseamnă că nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Nici tu nu vei rămâne veșnic tânăr, nici tu nu vei atrage femeile la nesfârșit cu un chip frumos. Și mai știi ce? Când o să simți că totul s-a sfârșit, învață să vorbești. Învață că omul de lângă ține merită să știe adevărul, măcar de dragul clipelor petrecute împreună.

Îți doresc să fii fericit. Nu te învinovățesc.

Cu drag,
Femeia care te-a iubit cel mai mult", a scris Nella pe Facebook.

Ce a zis Ionuț

Ionuț a confirmat ruptura, însă a ținut să fie extrem de discret pe marginea acestui subiect. "Aș vrea să nu comentez nimic! Nu îmi doresc să vorbesc despre viața mea privată. Este o decizie pe care am luat-o și intenționez să o păstrez", a declarat acesta pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel