Ionela Prodan, titlu de excelență acordat post-mortem

Consilierii generali ai Capitalei au adoptat, joi, patru proiecte de hotărâre care prevăd acordarea titlului de cetăţean de onoare preşedintelui Senatului ASE, Pavel Năstase, şi rectorului Academiei de Studii Economice Bucureşti, Nicolae Istudor, precum şi conferirea, post-mortem, a titlului de excelenţă pentru Carmen Stănescu şi Ionela Prodan. 

Proiectele au fost introduse pe ordinea de zi suplimentară, la propunerea primarului general Gabriela Firea. 'Aşa cum am anunţat şi ieri în cadrul şedinţei festive care a marcat împlinirea a 105 ani de la fondarea Academiei de Studii Economice, propun CGMB acordarea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Bucureşti domnului Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice, şi domnului Pavel Năstase, preşedinte al Senatului ASE, în semn de recunoaştere a contribuţiei domeniului universitar economic la dezvoltarea Capitalei', a declarat Gabriela Firea.

Post-mortem

Totodată, primarul general a propus acordarea titlului de excelenţă post-mortem actriţei Carmen Stănescu şi cântăreţei Ionela Prodan. 'Având în vedere multiplele solicitări pe care le-am primit la Primăria Municipiului Bucureşti, la propunerea mea, şi prin votul consilierilor generali, vom institui un titlu de excelenţă care se va acorda post-mortem personalităţilor României, deci şi ale Capitalei, în diferite domenii de activitate. Primele astfel de titluri de excelenţă vor fi acordate, post-mortem, doamnei Ionela Prodan, doamna cântecului popular românesc, şi doamnei Carmen Stănescu, o actriţă pe care am iubit-o şi am apreciat-o cu toţii', a spus ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel