Ionela Prodan, deces. Bahmuțeanu, distrusă: A murit cu un REGRET!

Ionela Prodan
Ionela Prodan

Ionela Prodan a murit, la spital, după ce a fost internată o perioadă lungă de timp, luptându-se cu o boală foarte grea.

Adriana Bahmuţeanu, o prietenă apropiată de a Anamariei Prodan, a făcut dezvăluiri triste în cazul emisiunii "Răi da' Buni", la Antena Stars.

"Ionela Prodan a fost o forţă, o personalitate artistică remarcabilă, a iubit-o toată România. Nu a vrut ca lumea să şi-o amintească bolnavă. Am sunat-o ieri pe Ana a spus că nu poate vorbi şi am spus că o sun mai pe seară, apoi am aflat vestea tristă.

Ionela Prodan a murit cu un regret, a vrut un spectacol aniversar la Sala Palatului... îmi pare rău că nu m-am grăbit să îl organizez. A fost plecată în Cuba la un tratament, a slăbit, s-a făcut tot ce era omeneşte, dar trebuie păstrată în amintire ca o artistă excepţională. Nu se simţea bine şi nu a vrut ca publicul să ştie asta. Nu cred că cineva i-a ascuns ceva, eu cred că ea a ştiut ce suferinţă are, cred că s-a gândit la toate detaliile." a spus Adriana Bahmuţeanu, potrivit Spynews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel