Ionela Prodan, de urgență la spital

Bogdan Bolojan / 17 Martie 2018 / 14:31

Ionela Prodan a ajuns de urgență la spital. 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară ar fi fost dusă la spitalul Elias chiar de fiica ei, impresara Anamaria Prodan Reghecampf.

„Da, este internată, dar doar pentru analize. Ea trebuie să îşi refacă la fiecare două luni setul de analize. Mama mea este în regulă, dar trebuie să fie atentă la analize. Va sta internată până luni pentru a-şi face setul complet de analize”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Probleme de sănătate 

Cântăreața ar avea grave probleme la pancreas şi la ficat, iar medicii de la Spitalul Elias îi fac mai multe investigaţii. În ultimele luni a fost internată de mai multe ori în spital ultima dată cu probleme cardiace.

Ionela Prodan a avut mari problemele de sănătate, fiind supusă unei intervenţii la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. În ultima perioadă, după externare, Ionela Prodan părea să se simtă mai bine. Ea a fost la coafor, recent, alături de Anamaria Prodan și de fiica impresarei, Rebecca. Anamaria Prodan chiar o lăuda pe mama ei pentru cum arată la 71 de ani neîmpliniți încă, relatează cancan.ro.

[citeste si]