Ionela Prodan a murit. Codrin Ștefanescu, despre ultima dorință a artistei: ”Mi-a spus să vorbesc cu Dragnea”

Ionela Prodan a murit în această seară.

Prieten apropiat al Ionelei Prodan, Codrin Ștefănescu a vorbit despre relația lui cu artista. Acesta a făcut și o dezvăluire. Astfel, în ultima discuție pe care Codrin Ștefănescu a avut-o cu Ionela Prodan, artista i-a făcut o solicitare lui Liviu Drgnea.

„Cu câteva zile înainte de a intra în comă, avea pierderi de memorie. M-a sunat de la spital. Am vorbit, 'spune-i lui Liviu Dragnea că eu o să mă prăpădesc, dar vreau să primesc o diplomă de la Ministerul Culturii pentru toată cariera mea'”, a precizat Codrin Ștefănescu la România TV. Liderul PSD a amintit anvergura pe care artista a avut-o, Ionela Prodan reușind să cânte în toate marile țări ale lumii.

„A fost ultima discuție coerentă. Anamaria și sora ei au stat zi de zi la spital. Familia ei, fetele ei, noi, prietenii, am sperat până la final. Noi credeam că se va ridica din nou din pat Ionela Prodan și va reîncepe să cânte ca o ciocârlie. Am sperat că se va produce pentru ea minunea pe care o așteptam cu toții”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel