Ionela Arcanu, șocată de un polițist: Nu a făcut nimic!

Ionela Arcanu, jurnalistă de la Realitatea TV, a povestit o întâmplare șocantă despre un agresor din zona Gara de Nord și victima lui.

"In timp ce politistii se chinuie deja de doua zile sa prinda un pedofil despre care stiu cum arata, sa va povestesc un episod in care protagonisti sunt patru politisti "vigilenti" de la sectia 3- relatat mie de catre ruda victimei!

Duminica, ora 20.30, zona Gara de Nord.

[citeste si]

O doamna isi plimba cainele in fata blocului, cand un om al strazii se dezbraca in fata ei si ii spune ca urmeaza sa o violeze. Disperata, femeia de 56 de ani, o ia la fuga in timp ce urla dupa ajutor! Culmea, ii sare in aparare tot un om fara adapost, care incearca sa il potoleasca pe agresor. Prin zona isi fac aparitia, intamplator, doua echipaje de la sectia 3 de politie. Desi victima le povesteste ce a patit, iar agresorul este la doar cativa metri distanta, agentii NU IAU NICIO MASURA IMPOTRIVA LUI, si doar incearca sa o linisteasca pe femeie. Cand victima i-a rugat sa il ia pe individ de acolo sa nu se mai intample astfel de incindente, un politist tanar ii spune sa nu il invete pe el ce sa faca! Nu a facut nimic! Agresorul a fost lasat sa se intoarca linistit pe strazi, oricand existand riscul sa atace din nou si sa duca la capat planul bolnav, iar victimei nu i s-a luat nici macar o declaratie.

Siguranta si incredere, varianta 2018!", a scris Ionela Arcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel