Ionel Scrioșteanu, noul secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Fostul administrator public al județului Ilfov, Ionel Scrioșteanu, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial (MO).

Ionel Scrioșteanu a lucrat 19 ani în administrația publică locală, a fost viceprimarul localității Mogoșoaia timp de șapte ani. Începând cu 2012 a fost Directorul de Cabinet al Președintelui Consiliului Județean Ilfov și Administratorul Public al județului Ilf, arată Consiliul Județean Ilfov, potrivit Mediafax.

A făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea București-Ilfov și s-a implicat în realizarea și implementarea programului de transport public, fiind și reprezentantul județului Ilfov în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov.

Din 2012, Ionel Scrioșteanu a ocupat funcția de administrator public al județului Ilfov și director de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache.

A făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea București-Ilfov. De asemena, s-a implicat în realizarea și implementarea programului de transport public. A fost și reprezentantul județului Ilfov în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel