Ionel Scrioșteanu, noul secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ema Apostu / 29 noi 2019 / 12:01

Fostul administrator public al județului Ilfov, Ionel Scrioșteanu, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie publicată în Monitorul Oficial (MO).

Ionel Scrioșteanu a lucrat 19 ani în administrația publică locală, a fost viceprimarul localității Mogoșoaia timp de șapte ani. Începând cu 2012 a fost Directorul de Cabinet al Președintelui Consiliului Județean Ilfov și Administratorul Public al județului Ilf, arată Consiliul Județean Ilfov, potrivit Mediafax.

A făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea București-Ilfov și s-a implicat în realizarea și implementarea programului de transport public, fiind și reprezentantul județului Ilfov în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov.

Din 2012, Ionel Scrioșteanu a ocupat funcția de administrator public al județului Ilfov și director de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache.

A făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea București-Ilfov. De asemena, s-a implicat în realizarea și implementarea programului de transport public. A fost și reprezentantul județului Ilfov în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov.