Ionel Ganea a ajuns de urgență la spital, din sala de judecată

Ionel Ganea a fost transportat de urgență la spitalul județean din Făgăraș, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată. Ionel Ganea se afla la Tribunalul din Făgăraș, la un termen al unui proces în care este implicat.

Ionel Ganea a fost dus marți după amiaza la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat în sala de judecată, unde era implicat într-un proces, a anunțat bunaziuafagaras.ro.

”Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. I s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-a luat pentru investigații amănunțite", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru sursa citată.

Între timp, fostul internațional Ionel Ganea a ieșit din spital și a dat primele declarații despre starea sa.

Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Am avut o stare de leșin. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor și a stresului. Probabil s-au adunat toate. Acum sunt OK” , a declarat Ganea pentru Fanatik.

”În mod normal mănânc dimineața, beau o cafea, dar de data asta nu am mai apucat. S-au strâns oboseala, agitația, stresul. La spital mi-au făcut mai multe analize. Acum sunt bine. Nu mi s-a făcut nicio injecție”, a mai spus Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor.

Inițial, conform surselor medicale, s-a crezut că Ganea ar fi suferit o criza de epilepsie. ”Avea o stare de agitatie, posibil criza de epilepsie, cu marca traumatica pe limba si buze. Pacientul a fost transportat la spitalul Fagaras. Asistenta spune ca nu a simtit sa fi avut halena alcoolica. El nu a declarat nimic", a spus managerul Ambulanței Brasov, David Levente.

Citește și:

Marius Vizer și-a dat demisia

Dennis Man, transfer de 20 de milioane. Dragomir: Nu pot să spun mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel