Ionel Arsene, pus sub acuzare de DNA. Dosar NOU

Ionel Arsene, în prezent preşedinte al CJ Neamţ, a fost pus sub urmărire penală de DNA - Serviciul Teritorial Bacău, într-un nou dosar de trafic de influenţă.

Potrivit unui comunicat al DNA, la data de 31 iulie 2015 suspectul Ionel Arsene, în calitate de deputat şi preşedinte al organizaţiei judeţene Neamţ a unui partid politic, a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale (martor în cauză) un procentaj de 5% din suma totală de 60.000.000 lei, ce trebuia alocată de Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) pentru finalizarea contractelor pe care firma respectivă le avea în derulare cu administraţiile bazinale.

În schimbul acestui comision, în perioada iulie - septembrie 2015 Arsene şi-a exercitat influenţa asupra unui coleg de partid, la vremea respectivă secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, pentru a-l determina să facă demersuri în vederea alocării de către ANAR a sumei anterior menţionată, demersuri rămase însă fără rezultat, mai spun procurorii.

[citeste si]  

Ionel Arsene se află în prezent în arest preventiv din 29 ianuarie într-un alt dosar de trafic de influenţă, notează Agerpres.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel