Ionel Arsene, președintele PSD Neamț: Am votat pentru un preşedinte bun şi onest

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a scris pe pagina personală de socializare că a votat cu gândul și cu inima pentru România și pentru un președinte bun și onest.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a scris pe pagina lui de socializare că a votat cu gândul că România merită un preşedinte bun şi onest.

"Am votat astăzi gândindu-mă că România merită un președinte bun și onest. Sper ca vrajba care a definit ultimii ani de politică să înceteze. Am votat pentru solidaritate socială, pentru bunăstarea tuturor, pentru o Românie unită, în care fiecare om contează. Am votat pentru că votul este condiția democrației. Jocurile din culisele politicii și din zonele ascunse ale societății nu pot fi eliminate decât prin vot. Cei care își imaginează că libertatea este o stare la care se ajunge prin ordin, fie nu înțeleg, fie sunt prizonierii acelor rețele neștiute care până acum trei ani au făcut din România una din cele mai sărace țări din Europa! Știți bine pe cine am votat. Cum am votat?", a scris preşedintele PSD Neamţ şi al Consiliului Judeţean, Ionel Arsene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel