Ionel Arsene, despre Guvernul Orban: Când am văzut de unde taie banii... Doamne ferește!

Ionel Arsene acuză Guvernul Orban că propune o rectificare bugetară pe minus pentru județul Neamț.

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, acuză Guvernul Orban că propune o rectificare bugetară pe minus pentru județul Neamț. 

„Guvernul PNL propune rectificare bugetară cu minus la Neamț! Când am văzut de unde taie banii... am zis -Doamne ferește!-. Tot anul 2019 guvernul PSD a dat bani și iar bani la Neamț. Ultima dată, la mijlocul lunii octombrie, s-au dat 35 de milioane dintre care cea mai mare alocare, de 14 milioane, a fost pentru primăria liberală Piatra-Neamț, dovadă clară că banii nu s-au împărțit pe criterii politice. Acum a venit guvernul PNL și în proiectul de rectificare bugetară care se află pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la secțiunea "Transparență decizională", rubrica "Proiecte acte normative" la Anexa 3 este o rectificare bugetară la Neamț cu minus 189 mii lei. Adică nu dă, ci taie", a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

Liderul PSD Neamț susține că Guvernul taie, prin rectificare bugetară, 189 mii de lei, bani alocați pentru copiii cu dizabilități din județul Neamț.

„De unde credeți că taie guvernul PNL banii la Neamț? De la capitolul -Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special-. Adică din banii alocați copiilor cu dizabilități pentru: alocație zilnică de hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, etc. Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamț este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic și să spun că sunt niște nemernici", a precizat Arsene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel