Ionel Arsene, CONFLICT cu Victor Ponta: Îl priveam astăzi pe întâiul plagiator al țării

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean și al PSD Neamț, i-a dat un răspuns lui Victor Ponta după atacul din Parlament.

”Am avut încredere până-n ultimul moment că vom reuși evitarea aruncării României într-o criză politică din cauza unui președinte mofturos, într-o degringoladă periculoasă pentru noi toți. M-am autoiluzionat! Interesele obscure și meschine, cele care își doresc ca drujbele să huruie mai tare in pădurile României, asfaltul să reintre in pământ iar o halcă din Portul Constanța să se piardă în mare, au fost mai puternice, iar votul minciunii și al manipulării a învins azi.


Dar, eu îmi cunosc partidul și știu ce forță are, îi cunosc oamenii și știu că nu va fi unul care să nu lupte până la capăt pentru România! Noi, PSD, ințelegem responsabilitatea pe care o avem față de comunitățile noastre și nu vom permite nimănui să joace ruleta rusească cu ele, nu vom accepta niciodată sa pătrundă legea strâmbă și nici comportamentul deviant in societatea românească. Noi avem promisiuni făcute de care trebuie să ne ținem și planuri de viitor care trebuie înfăptuite pentru România!”, a spus liderul PSD Neamț.

Replică pentru Ponta


”P.S. Îl priveam astăzi pe întâiul plagiator al țării, Victor-Viorel, atacându-mă de la tribuna Parlamentului. Ce Dumnezeu poți să faci cu astfel de oameni? Nu poți decât să constați și să te crucești de câți nevrotici pedalează în jurul tău. Dar, din nefericire, așa cum spunea Napoleon, în politica, absurditatea nu este un handicap. Adrian Nastase avea dreptate: băiatul ăsta nu va reuși niciodată să treacă de lipsa de caracter! Nu degeaba singurul care se mai înhăitează cu el e Petrov”, a zis Ionel Arsene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel