EXCLUSIV  Ionel Arsene, arestat. Zvon despre "LISTA NEAGRĂ" a lui Tudose. Codrin Ștefănescu: Este o EXAGERARE

Arestarea de astăzi a liderului PSD Neamț, Ionel Arsene a stârnit consternare printre social-democrați, care vorbeau despre faptul că ar putea fi vorba despre o răzbunare a lui Mihai Tudose. Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD a adus lămuriri în privința acestui zvon, pentru DCNews. 

După arestarea lui Ionel Arsene, despre care mulți au spus că ar fi un apropiat al lui Liviu Dragnea, între membrii Comitetului Executiv Național al PSD  care au semnat documentul pentru demiterea lui Mihai Tudose, au apărut zvonuri că ar fi de fapt vorba despre o răzbunare a fostului premier. S-a speculat faptul că cei care au semnat pentru mazilirea lui Tudose s-ar afla pe o lista neagră a fostului premier. 

Referitor la această informație, Codrin Ștefănescu a declarat că nu poate fi vorba de așa ceva și că de fapt toți liderii PSD se află pe o listă neagră a statului paralel. 

"Vestea arestării lui Ionel Arsene a stârnit consternare în rândurile membrilor de partid, la fel ca în cazul reținerii Olguței Vasilescu în drum spre Primărie, a condamnării lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumul sau a hărțuirii timp de nouă ani a lui Marian Oprișan pentru ca în final să i se dea dreptate. Nu poate fi acuzat Mihai Tudose de ce s-a întâmplat azi, este o exagerare, un zvon strecurat de alții," a spus Codrin Ștefănescu pentru DCNews.

Vom continua să luptăm

"Este o răzbunare a ultimei rămășițe din statul paralel, care crede că astfel ne va întoarce din drum. Nu vor reuși decât să întărească decizia luată de a lichida statul paralel, care vrea să mute decizia politică în zona judiciară și să sperie liderii PSD. Nu există nici o listă neagră a lui Mihai Tudose, toți liderii PSD sunt pe o listă neagră a statului paralel și nu de ieri de azi, ci de când am decis să nu mai tolerăm aceste abuzuri. Vom continua să luptăm până învingem," a mai spus Codrin Ștefănescu.

Reamintim că astăzi, procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a actualului președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Acesta este acuzat de trafic de influență.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel