Ionel Arsene, către Victor Ponta: Ne vedem în instanță, dragă Victoraș

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, îi transmite un mesaj lui Victor Ponta, liderul Pro România. 

"Stilul golănesc al dlui Victor Viorel Ponta de a face politică nu mai surprinde pe nimeni. Îl știm, cu toții cunoaștem ce îi poate pielea. Cu un asemenea om politic eșuat, pentru că altfel nu am cum să descriu un personaj care a ratat alegerile din 2014, deși a avut toată susținerea, un personaj care a fugit ca un laș de la guvernare și din fruntea partidului pe care îl conducea, nici nu merită să intri într-un dialog. Aroganța, mârlănia, continuă să îl caracterizeze pe Victor Viorel.

Acum, văd că a făcut din persoana mea o nouă țintă pentru a ataca PSD. Ce e Victoraș, nu ies voturile pentru moțiune? Nu poți să îi mai păcălești pe oameni?

Victoraș, eu îți recomand să te calmezi și să nu mai debitezi prostii pe la televizor. Nu mai ascultă nimeni minciunile și tâmpeniile pe care le aberezi", a scris Ionel Arsele pe pagina sa de Facebook.

"Aș vrea să îl văd dovedind toate acuzațiile pe care mi le aduce în instanță"

"Văd că am devenit omul care face și desface majorități, după mintea... aș zice îngustă, a dlui Ponta. Aș vrea să îl văd dovedind toate acuzațiile pe care mi le aduce în instanță. Îi voi acorda această ocazie pentru că mâine voi lua legătura cu avocați pentru a depune plângere penală pentru calomnie, pentru toate acuzațiile fantasmagorice ale lui Victoraș.

În final aș vrea să fie clar un lucru, pentru toți membrii PSD: Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariția PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toții la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraș nu putem sta la masă! Iar tu ești cel mai mare trădător al PSD. Ai reușit în toată existența ta să îi faci pe toți cu care ai interacționat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic.

Așa că, ne vedem în instanță dragă Victoraș pentru a lămuri toate năzbâtiile pe care le-ai debitat la adresa mea", a mai scris Ionel Arsene pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel