Urmărește emisiunea live


Ion Ştefan renunţă la imunitate. Val Vâlcu: Acţiune de PR. Nu se poate!

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat că acţiunea ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, de "renunţare la imunitate" în faţa procurorilor DNA, este doar o acţiune de publicitate. 

"PR-ul se răzbună. Se realizează această scenetă în deschiderea şedinţelor de Guvern, care îi dau ocazia dlui Ion Ştefan să se bâlbâie cu PNDL-ul şi în care miniştrii anunţă propunerile, dar puteam afla informaţiile şi de la secretariatul Guvernului. Acum mă intrigă tot o chestie de PR, asta cu imunitatea. Imunitatea în România nu poate să o ia decât virusul HIV. Nu poţi renunţa ea! Ţi-o mai ia Senatul, Camera Deputaţilor, când ţi-o retrage. Faptul că spui că renunţi la imunitate, când e clar că nu poţi face asta, e tot o chestie de PR. Nu poţi renunţa la imunitate", a spus Val Vâlcu la Antena 3. 

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a anunţat că a fost la DNA pentru a cere procurorilor să îi ridice imunitatea şi să îl ancheteze pentru presupuse fapte de corupţie, pentru a demonstra, astfel, că acuzaţiile lui Radu Cristescu sunt nefondate. 

VEZI ŞI  De ce a fost Ion Ștefan la DNA: Renunț la imunitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel