EXCLUSIV  Ion Țiriac, plângere penală. Marius Marinescu cere referendum anti-vânătoare

Ion Țiriac a mutat la Ersig, în Caraș-Severin, vânătoarea de la Balc. Marius Marinescu, președintele FPAM, a declarat pentru DCNews că va face plângere penală, în baza legii 9/2008. Senatorul este revoltat și de faptul că vânătoarea are loc înainte de funeraliile Regelui Mihai.

”Regele Mihai a murit, iar Familia Regală, casele regale din întreaga lume și românii sunt în doliu. Doar dl. Ion Țiriac ignoră acest moment tragic și se desfată ucigând cu barbarie animale într-un  țarc electrificat, pe un domeniu regal. La Ersig, parc de 704 hectare, pe care l-a luat de la Paul, și-a chemat tovarășii de masacru și a început ”distracția”. Îmi pun o întrebare: credeți că înainte de carnagiu, Ion Țiriac și miliardarii setoși de sânge au ținut un moment de reculegere în memoria marelui om de stat pe care ne pregătim să-l îngropăm cu funeralii naționale? 

Să nu uităm că regele era un iubitor de animale, adoptase de pe aeroportul Otopeni un câine comunitar, care a trăit la Elisabeta până acum câțiva ani, celebrul câine Ursu. 

Revenind la carnagiul de la Ersig, ca și în cazul masacrelor de la Balc, trebuie să spun că oamenii care vânează de plăcere, de fapt, au instincte criminale. Tot așteptăm ca președintele Iohannis să inițieze un referendum pe tema interzicerii vânătorii. Și de această dată FPAM va înainta o plângere penală către Parchet, considerând că se încalcă legea 9/2008, așa zisa Lege Marinescu, care sancționează uciderea animalelor cu închisoare până la 3 ani”, a spus senatorul Marius Marinescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel