Ion Iliescu, fake news "Le Figaro". Nicolae: Aberație! O poveste umflată

Ion Iliescu
Ion Iliescu

Șerban Nicoale a exprimat un punct de vedere pe marginea scandalului iscat, după ce în presă s-a scris că Ion Iliescu a vorbit pentru publicația franceză, atacându-l pe Liviu Dragnea, președintele PSD. 

"Cred că este o poveste destul de umflată şi am să vă spun de ce. Este posibil să fi fost o întâlnire a domnului Iliescu, nu cu un tip pe care să îl ştie ca fiind de la Le Figaro, intermediat de domnul Gelu Voican Voiculescu. Uitându-mă peste articol, îmi dau seama că este  o aberaţie şi nimeni nu şi-ar fi putut permite să îi spună domnului Ion Iliescu că PSD este succesorul PCR, ceea ce mie mi se pare o inepţie. Nu ştiu cine ar trebui să fie atât de prost încât să mai creadă asta, la 28 de ani de la revoluţie, să spună că PSD este un partid organizat după modelul lenilist din trecut. Sunt unii care încă se mai cu luptă fantomele... Nu cred că cineva s-a dus la domnul Iliescu să îi spun aşa ceva şi acesta să comenteze despre Liviu Dragnea",a declarat Șerban Nicolae, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Vezi și: Mihai Gâdea, surse: PSD dă în judecată Le Figaro. Situație fără precedent

Reacția fostului președinte Ion Iliescu

Ion Iliescu a reacționat după ce în presă s-a scris că a vorbit pentru Le Figaro, atacându-l pe Liviu Dragnea, președintele PSD. Fostul președinte al României a negat informațiile apărute, declarând că este vorba despre un adevărat război.

"Am citit cu uimire amestecată cu dezgust un soi de compilație despre PSD și despre situația politică din România, apărută în Le Figaro. Uimire, pentru că Le Figaro a fost întotdeauna un ziar solid, care practica jurnalism de calitate. Dezgust, pentru că sunt citat cu lucruri pe care NU le-am declarat niciodată, nici ziarului Le Figaro, nici altcuiva", a scris Ion Iliescu pe blogul său.

Vezi mesajul complet transmis de Ion Iliescu: Ion Iliescu - Le Figaro: Fake news. RĂZBOI mediatic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel