Ion Iliescu, interviu. Codrin Ştefănescu, prima reacţie

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu a comentat declaraţiile făcute de către Ion Iliescu referitoare la situaţia din PSD şi candidatul pe care ar putea să-l susţină la alegerile prezidenţiale, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu. 

"E evident că, după publicarea înregistrării, preşedintele Ion Iliescu nu a uitat ce a făcut şi nu a dat nicio declaţie de presă. Acest presupus interviu este de fapt o înregistrare a unei discuţii private în care Ion Iliescu explică o situaţie şi nu aduce critici nici actualului preşedinte al partidului şi nici partidului. [...] Ion Iliescu îşi iubeşte foarte mult partidul pe care l-a fondat şi nu ar fi fost în stare niciodată, nici oficial, nici neoficial, să aducă critici partidului. [...]

A spus, într-adevăr, că PSD trece printr-o perioadă nu foarte uşoară, ceea ce este adevărat, a spus de relaţiile interne ale partidului, de politica externă - lucruri foarte normale. A spus că partidul a trecut şi trece printr-o perioadă foarte complicată, dar că are puterea de a se regenera. Sunt lucruri normale. [...] Deloc întâmplător, aceeaşi abordare din Le Figaro apare şi într-un alt cotidian german. Este vorba de un atac politic ordonat în presa externă de aici, din România care încearcă o manipulare de natură să reducă impactul mesajelor publice ale noastre, ale PSD", a declarat Codrin Ştefănescu, într-o intervenţie telefonică la România TV.

"Ion Iliescu spune ceea ce aţi auzit şi de la noi"

În ceea ce priveşte varianta lansată de către Ion Iliescu, cu Tăriceanu candidat la prezidenţiale susţinut de către PSD, Codrin Ştefănescu a declarat: "Ion Iliescu spune ceea ce aţi auzit şi de la noi: că de câteva luni de zile PSD face analize în toată ţara vizavi de candidatul la prezindenţiale în trei variante: PSD candidat singur, ALDE candidat singur şi PSD plus ALDE. Am anunţat de trei luni acest lucru. [...] Iliescu nu spune nimic altceva decât ceea ce ştia de la colegii lui mai tineri din partid, pentru că noi îl ţinem la curent pe preşedintele Iliescu."

Vezi şi: Legea pensiilor. Piperea, mutarea lui Iohannis: Pregătește o...

Toni Greblă, la CCR: Preşedintele nu poate interzice unei persoane să ocupe un post de ministru


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel