Urmărește emisiunea live


Ion Cristoiu, surprins de Iohannis: Trebuia să particip la interviul luat de Rareș Bogdan...

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu consideră că Augustin Lazăr, în urma declarațiilor de marți, nu a făcut altceva decât să adâncească scandalul privind trecutul său. Miercuri, a revenit cu o analiză pe blogul său, făcând referire la Klaus Iohannis.

„Mă număr printre primii care au citit cartea lui Klaus Iohannis, Pas cu pas, apărută în octombrie 2014. Trebuia să particip la interviul luat de Rareș Bogdan pe Realitatea tv în septembrie 2014, la solicitarea mea, care voiam să aflu mai multe lucruri despre viața și activitatea unui candidat surpriză, purtat prin România ca pe Sfintele Moaște pentru venirea ploii, în cadrul unei strategii care la vremea respectivă s-a dovedit genială”, a scris pe Facebook și blogul său, miercuri, Ion Cristoiu, adăugând ulterior: „Pentru că nu mă puteam prezenta la emisiune cu deștu-n gură, am insistat, și șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, mi-a trimis pe 22 septembrie 2014, Pas cu pas în variantă electronică”.

„La lectură”, a continuat Ion Cristoiu, „m-a surprins anticomunismul feroce al lui Klaus Iohannis. De-a lungul și de-a latul cărții, el însuși recunoaște că n-a avut nici o dificultate în viață și în profesie din partea regimului. Deși cu părinții plecați în Germania, a făcut facultatea fără nici o problemă, a fost repartizat profesor lîngă Sibiu și nu la Cucuieții din Deal, s-a însurat și a dus o viață cu nimic deosebită de a cetățenilor României. Nicăieri în carte nu apare vreo secvență în care să-l fi urmărit Securitatea, să-l fi chemat vreun tovarăș de la Inspectorat și să-i pună în vedere că predă o Fizică contrarevoluționară. Nu i s-a respins nici o carte, din simplul motiv că n-a scris nu o carte, dar nici măcar un articol. N-a avut nici un neam închis de comuniști sau măcar persecutat de comuniști”.

„În paralel cu denunțarea comunismului, Klaus Iohannis n-a contenit a elogia pe cei care au plătit cu libertatea curajul de a se ridica împotriva comunismului", a mai scris Cristoiu pe cristoiublog.ro. După acuzațiile cu referire la Augustin Lazăr, „nu numai că n-a cerut demisia celui care refuză să-și dea demisia de onoare, dar mai mult exploatând momentul propagandistic al trimiterii în judecată a Dosarului Revoluției, a emis un Comunicat de sprijinire".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel