Ion Cristoiu: Referendumul va fi validat pe 12 septembrie

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a afirmat într-o intervenție telefonică, joi seara, că este foarte probabil ca la 12 septembrie referendumul să fie validat, pentru a se putea organiza alegeri parlamentare și prezidențiale simultan, fiindcă ”USL se temea cel mai tare de alegeri decalate.”

”A amânat o decizie pentru că refrendumul a fost organizat dezastruos. Eu cred că Europa civilizată se uită la noi cu fundul, deoarece e greu de presupus că se poate organiza o astfel de confuntare electorală fără a ști câți inși sunt pe liste” a spus Cristoiu, joi seara la B1 TV.

Cristoiu consideră că au existat două planuri pentru demiterea lui Traian Băsescu: unul a fost referendumul, iar al doilea, revenirea asupra scrutinului prin declararea listelor electorale incomplete.

 ”Și dacă vor face referendum în fiecare zi, nebunia lui Crin Antonescu de-a ajunge președinte este atât de mare încât nu cred că Traian Băsescu se va întoarce vreodată la Cotroceni. Pe 12 septembrie sunt aproape sigur că se vor transmite date ca referendumul să fie validat și atunci vom avea alegeri prezidențiale îmreună cu cele parlamentare” a spus Cristoiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel