Ion Cristoiu, CULISELE interviului cu Sebastian Ghiță. Ce s-a întâmplat chiar în timpul înregistrării

Ion Cristoiu a povestit la TVR, în emisiunea „România 9", faptul că pe parcursul șederii, Sebastian Ghiță a primit zeci de apeluri telefonice, lucru care în opinia jurnalistului, înseamnă că Ghiță păstrează conexiunile cu mulți oameni din România.

„Pe parcursul șederii mele și după ce am luat interviul, eu nu am primit niciun telefon. El a primit zeci. Am înțeles că poate telefoanele erau `bă, ce i-ai zis tu, Ghiță lu ăla?` După părerea mea, el nu este un om chiar fugar. E un om conectat la multă lume din România", a declarat Ion Cristoiu.

Marius Pieleanu a subliniat noutatea cu care vine prima parte a interviului și anume fotografiile cu Kovesi, din telefonul lui Sebastian Ghiță.

„Eu cred că cel mai important lucru din prima parte a acestui interviu este trecerea la un nivel superior a discuției. Sebastian Ghiță a început în forță, cu declarații. Ce este nou în prima parte... Un document care se cheamă un set de fotografii pe care domnul Cristoiu le-a văzut și este destul de onorabil încât să-l credem pe cuvânt", a declarat Marius Pieleanu.

 

Cristoiu: „Tot ce face Ghiță face parte dintr-un plan care mie-mi scapă"

În opinia lui Cristoiu, Ghiță are încă are un plan bine pus la punct.

„Fotografiile erau ținute în telefon, asta e foarte important. Asta înseamnă că sunt atâtea fotografii încât cele din telefon erau o banalitate (...) Tot ce face Sebastian Ghiță, inclusiv chemarea mea, face parte dintr-un plan care mie îmi scapă", a declarat Ion Cristoiu la TVR, după difuzarea primei părți a interviului cu Ghiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel