Iohannis, Ziua Marinei. Chirieac: Este trist. Lada de gunoi a istoriei

După ce Klaus Iohannis a fost însoţit doar de soţia sa, la Ziua Marinei, fără vreun alt lider politic, Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat imaginea președintelui României din timpul evenimentului.

"Este trist pentru domnul Iohannis (...) Este o nouă inabilitate a echipei de campanie a lui Klaus Iohannis. Şi bâlbâielile din 2016, când nu i-a primit pe Dragnea şi Tăriceanu, în tribuna oficială la Arcul de Triumf... (...) Astăzi este singur. Când se spune că jandarmii au bătut şi au dat cu gaze în Piaţa Victoriei, este tot un insucces al preşedintelui. Asta se întâmplă în mandatul său. Speram că va înţelege, că va face cu România ce a făcut cu Sibiu (...) Era foarte bine.

S-a dus pe aceeaşi tehnică a lui Traian Băsescu, acesta fiind la lada de gunoi a istoriei. De ce a făcut asta? Cine l-a instigat, cum? Nu pot să înţeleg (...) Este trist, oricum aţi privi. Pentru numele lui Dumnezeu! (...) Vă daţi seama, doar el în tribune? Ce înseamnă asta? Că nu are niciun fel de comunicare cu poporul român. Sunt unul dintre cei care l-au ales. Nu înţelege nimic din ce se întâmplă acolo (...) Această imagine arată perfect poziţia președintului Klaus Iohannis în România de astăzi", a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel