Iohannis, vizită în Bulgaria fără soția sa. Ce spune Monica Tatoiu

Carmen Iohannis l-a însoțit pe soțul său, președintele Klaus Iohannis, în vizitele externe pe care acesta le-a făcut în SUA, Spania, Israel sau Luxemburg, dar nu și în cele întreprinse în Bulgaria, Serbia sau Republica Moldova. Monica Tatoiu a comentat dur, prin telefon, la România TV, în legătură cu acest subiect.

"Ea a mers în vizite care nu sunt vizite de stat, unde nu ar trebui decontate cheltuielile pentru deplasarea persoanelor adiacente președintelui statului. În schimb nu se duce în vizite de stat precum celei din Bulgaria. Oamenii care toată viața lor au trăit într-un univers strâmt, limitat din punct de vedere emoțional și intelectual, când ajung pentru o perioadă limitată la borcanul de miere, se comportă așa. Eu am răbdare să aștept următorii 5 ani de zile să văd ce se va întâmpla cu personajul despre care vorbim.

Mă deranjează modul arogant prin care se manifestă față de acest popor, care eu spun că merită mai mult. Și mie îmi place să călătoresc, dar întotdeauna am călătorit pe banii mei dacă nu a fost în interes de serviciu", a mai spus Monica Tatoiu, considerând că soția președintelui Iohannis ar trebui " să se ocupe de Brukenthal, de Educație, de inundațiile din România, de cum să ajutăm școlile, copiii...".

Președintele Klaus Iohannis a efectuat, miercuri și joi, o vizită oficială în Bulgaria. Președintele se va întoarce astăzi în țară și a optat pentru o călătorie cu autocarul și nu cu avionul. 

Șeful statului are în plan să viziteze localitățile de la graniță.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel