Iohannis, sesizare CCR. Pop: "Îşi doreşte cu disperare"

Iohannis
Iohannis

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat că, prin atacarea la Curtea Constituţională a proiectului de buget pe 2019, preşedintele face un pas care duce la blocarea României.

"E un pas, că tot îi plac paşii domnului preşedinte, e un pas care duce la blocarea României, e un pas pe care îl face astăzi prin atacarea la CCR şi prin care România nu se poate dezvolta, nu se pot realiza angajamentele pe care le avem prin programul de guvernare, întrucât trebuie să fim încadraţi în bugetul anului trecut. Criticile aduse de preşedinte sunt declaraţii făcute de un candidat la Preşedinţia României care îşi doreşte cu disperare un al doilea mandat şi aruncă declaraţii în logica strict electorală, pentru că pe cele trei domenii pe care domnia sa spune că nu sunt alocaţi bani sunt surse mult mai mari decât anul trecut, anul acesta fiind un an dedicat investiţiilor", a afirmat Liviu Pop.

Vezi și: Iohannis, atac PSD: Ăștia nici nu vor să realizeze spitalele

El a adăugat că "fiecare zi de întârziere înseamnă un minus în dezvoltarea acestei ţări". "Sper să avem un răspuns de la CCR cât mai rapid, în aşa fel încât, în funcţie de acest răspuns, să reuşim să facem aplicabil bugetul de stat", a spus Pop.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va sesiza Curtea Constituţională în privinţa legii bugetului pe anul 2019.

Vezi și: Kovesi, procuror european. Coita: Jocul, departe de a se fi terminat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel