Iohannis, replică pentru Dragnea și Tăriceanu după ce au refuzat să meargă la consultări

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

Președintele României, Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles pentru o reuniune a Consiliului European, a vorbit despre consultările care vor avea loc pe tema referendumului pe Justiție la Cotroceni și a făcut o aluzie la Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, care au anunțat că nu vor accepta invitația.

Este o consultare cu foarte multă deschidere din partea mea. Consider că dacă am convocat un referendum pe justiție și situația din justiție acum se tot discută, iar din păcate multe chestiuni sunt foarte negativ prezentate chiar de sistemul de justiție, atunci o discuție se impune. Sunt dispus, în marja acestor consultări, și alte teme cu care vin reprezentanții partidului. Probabil unii mă vor întreba de referendum. Faptul că unii nu vor să vină la discuții cu președintele României, mi se pare de-a dreptul ciudat. Nu oblig pe nimeni. Este o ofertă. Să refuzi o ofertă la dialog este ciudat. Dacă se răzgândesc, sunt bine veniți. Vom avea un dialog foarte bun, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că nu va merge la consultările de la Cotroceni, însă va trimite trei oameni din partea partidului. 

De asemenea, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că partidul pe care îl conduce nu va onora invitația la consultări lansată de președintele Klaus Iohannis.

Vezi și: Klaus Iohannis, declarații de la Bruxelles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel