Iohannis, replică Dragnea. Acuzații grave la PSD după observația despre Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis atacă PSD după observația lui Liviu Dragnea cu privire la audierea soției sale, Carmen Iohannis. 

”Acest discurs - al lui Liviu Dragnea n.r. - permite doar concluzii triste, nu numai pentru PSD, dar și pentru România, arată clar, răspicat, pe față că PSD, sub Dragnea, a ajuns un partid anti european, anti justiție și anti investiții, anti afaceri, este trist, foarte trist. Toate sondajele ne arată că românii sunt proeuropeni, care vor locuri de muncă, o justiție dreaptă, un stat de drept. PSD, sub Dragnea, a ajuns în Opoziție cu românii. Este un rezultat care trebuie să ne dea mult de gândit și m-a întristat.” a spus Klaus Iohannis, întrebat cu privire la declarația lui Liviu Dragnea despre audierea soției sale, Carmen Iohannis, la Parchetul General. 

Președintele a continuat: ”Faptul că România, în 2018, a ajuns, din nefericire, să discute public despre amnistie și grațiere pentru politicieni, infractori, corupți, e ceva inimaginabil. (...) Acest partid nu este pe calea pe care și-o doresc majoritatea românilor pentru România.”

La insistența unei jurnaliste dacă va merge Carmen Iohannis la Parchet, la audieri, Klaus Iohannis a răspuns: ”Bineînțeles, n-avem nimic de ascuns”. Președintele n-a mai răspuns și la întrebarea când. 

Ce spunea Liviu Dragnea

”Eu nu am nimic cu doamna Carmen Iohannis, dar dacă eu sau oricare dintre dumneavoastră nu mergeam la Parchet când am fost chemați, ce se întâmpla? Ne luau de acasă, că nu puteam să zicem o dată că suntem răciți, o dată că am de făcut o vizită cu soțul în Franța. Ce arată asta? Nu doar justiție selectivă! Arată tupeu, credința că sunt deasupra legii.” spunea Liviu Dragnea, președintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel