Iohannis, refuz pentru președintele CEDO. Lider PNL, explicație halucinantă: Nu ar fi niciun beneficiu

Violeta Vijulie
Violeta Vijulie

Klaus Iohannis a refuzat vizita președintelui CEDO pentru că are agenda încărcată. Un lider PNL a dat o explicație halucinantă în încercarea de justificare a reacției președintelui.

 Klaus Iohannis a anunțat că un va primi vizita președintelui CEDO, iar motivul invocat este agenda încărcată și deja stabilită a președintelui României. Liberala Violeta Vijulie a declarat, vineri, la Antena 3, că o astfel de întâlnire "nu ar fi adus niciun beneficiu". Ulterior, politicianul a explicat că a dorit să spună despre lipsa unui beneficiu pentru România.

Citește și: Amenințare cu BOMBA, în Capitală. Un hotel și o școală, în pericol!

Violeta Vijulie a continuat printr-un schimb de replici cu Liviu Pleșoianu, după ce social-democratul a criticat decizia președintelui și a amintit de confuzia făcută de reprezentanta PNL între Comisia GRECO și El Greco.

Violeta Vijulie: "Declarațiile domnului Pleșoianu sunt așa cu un aer exotic și magic și din altă lume decât din cea reală. Nu mă puneți să comentez ce a spus domnul Pleșoianu că nu pot lua în considerare așa ceva."

Liviu Pleșoianu: "Nu, dumneavoastră ascultați doar ce spune comisia El Greco cum spuneați pe aici prin platou la un moment dat."

Violeta Vijulie: "Nu mi se pare că este o întâlnire esențială, că se schimbă radical lucrurile dacă președintele Iohannis se întâlnește cu președintele CEDO."

Liviu Pleșoianu: "Doamna Vijulie, am înțeles, nu este deloc important să te întâlnești cu președintele CEDO, că e vorba doar de drepturile omului, dar așa cum spuneați dumneavoastră, de Comisia El Greco, este bine să ne întâlnim cu cei de la Comisia El Greco?"

Violeta Vijulie: "Am spus Comisia Greco."

Citește și: PNL - USR/PLUS, război fără precedent. "Mizerii! Vă acționăm în judecată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel