Iohannis, refuz miniștri. Renate Weber: Farsă de prost-gust. Despre ce vorbim?

Renate Weber
Renate Weber

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber, a reacționat, în direct, la tv, după ce Klaus Iohannis a anunțat marți că refuză toate cele trei propuneri de miniștri ale Cabinetului Dăncilă.

”În opinia mea, gestul domnului Iohannis este iresponsabil deja, nu doar imatur pentru că deja îl repetă. De multă vreme, mie îmi dă impresia că este într-o grevă prezidențială, dar din când în când iese să spună că nu acceptă pentru a-și justifica semnătura. Mie Constituția mi se pare clară, dar am impresia că pentru unii oameni trebuie să scrii în paranteză după un articol: Nu aveți voie să o interpretați în sensul că... Cât de rea credință poate să existe în cineva în momentul în care primește niște demisii să spună nu, puneți voi interimari? Parcă nu era de acord nici cu interimari. Este al doilea gest în decurs de o lună și jumătate... Este același președinte care a ieșit cu câteva zile înainte să începem președinția Consiliului UE să spună că România nu e pregătită. Poate îl ajutăm noi un pic acum că lumea e speriată, a declarat Renate Weber, prezentă în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

'Decretul privind pensionarea lui Lazăr, o farsă?'

Weber a continuat: Auziți, dar nu cumva farsă era când a semnat decretul privind pensionarea lui Lazăr? Mie aia mi s-a părut farsă de prost-gust. Despre ce vorbim? Despre un om care este în campanie electorală. Ia uite cum se comportă, îți blochează o țară, a adăugat europarlamentarul.

Vezi și: Iohannis, refuz miniștri. Băsescu: Primul lucru pe care îl va face... Fără precedent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel