Iohannis, rectificare bugetară. Teodorovici: E viața unui om în joc

Eugen Teodorovici susține că prelungirea dezbaterilor privind rectificarea bugetară de către președintele Klaus Iohannis ar pune în pericol viețile unor oameni care depind de sumele pe care trebuie să le primească Ministerul Sănătății.   

Întârzierea punerii în practică a rectificării bugetare creează, din punctul de vedere al ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, situații extreme în sistemul sanitar. 

"Este un caz foarte grav, dar trebuie să aduc în atenția opiniei publice, doamna Sorina Pintea are un caz grav la Ministerul Sănătății. Un copil de opt sau nouă luni de zile care are nevoie de un tratament urgent, suferă de o boală rară pentru a cărui tratament de vindecare s-a cerut o sumă de bani la rectificare. S-a propus de noi, ca Minister de Finanțe pentru Ministerul Sănătății suma respectivă, dar rectificarea așteaptă până pe patru septembrie și este viața unui om în joc, este un copil de câteva luni de zile. Este un exemplu clar. Sau sunt probleme naționale de sănătate pentru care ministerul Sănătății a cerut o suplimentare de sume pentru că asta impune astăzi această situație. Sunt oameni a căror viață depinde de aceste sume de la rectificare", a declarat Eugen Teodorovici la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel