Iohannis, preşedinte al CE. Hărău (PNL): Ar da dovadă de neseriozitate

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis ar da dovadă de neseriozitate dacă alege şefia Consiliului Europei în dauna unei candidaturi la preşedinţie în România, a susţinut senatorul PNL Carmen Hărău la Antena 3. Dacă mutarea ar avea loc, PNL ar rămâne fără candidat la preşedinţia România. 

"Ar da dovada de neseriozitate. Nu este un temei serios sa tragem concluzia ca ar avea o asemenea optiune. Din cate il cunosc, nu-si va schimba optiunea profesionala. Cel mai bine pentru Romania este ca Iohannis sa ramana presedintele tarii”, a spus Carmen Harau. 

Nu este singura divergenţă între PNL şi Iohannis. Senatorul liberal Daniel Fenechiu a declarat joi că PNL a reuşit să introducă în Regulamentul Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind propuneri legislative în materie electorală o prevedere potrivit căreia elaborarea proiectului pentru românii din diaspora să se facă până la data de 5 iulie, pentru a putea fi convocată o sesiune parlamentară extraordinară, în care să se voteze şi să se adopte acest act normativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel