Iohannis, plan de bătaie cu liderii PNL. Chirieac: Știu cine a încercat marginalizarea lui Rareș Bogdan

Orban și Bogdan
Orban și Bogdan

Analistul Bogdan Chirieac a vorbit despre întrevederea liderilor PNL cu președintele Iohannis și marginalizarea lui Rareș Bogdan.

Într-o intervenție la România TV, Bogdan Chirieac a subliniat că nu președintele Klaus Iohannis a fost cel care a dorit marginalizarea lui Rareș Bogdan. Inițiativa i-a aparținut tocmai lui Ludovic Orban, președintele PNL. Chirieac a amintit că PNL îi datorează fostului jurnalist cel puțin cinci puncte procentuale din victoria de la europarlamentare.

Chirieac: Orban a inițiat marginalizarea lui Rareș Bogdan

„Din informațiile mele, nu domnul Klaus Iohannis a dorit marginalizarea lui Rareș Bogdan. Aceasta a fost inițiativa lui Ludovic Orban. Rareș Bogdan a avut o contribuție majoră la victoria PNL de la ultimele alegeri. Cinci puncte procentuale i se datorează”, a precizat analistul politic. 

Totodată, Chirieac consideră că Rareș Bogdan va intra cu toate armele în campania electorală a președintelui Iohannis, iar acesta din urmă va încerca să îl impună pe prima poziție a liberalilor.

„Rareș Bogdan va intra cu arme și bagaje în campania electorală pentru președintele Iohannis. Cred că președintele Iohannis va încerca să îl impună din nou pe Rareș Bogdan, precum în primăvară, ca ”number one” în Partidul Național Liberal. Domnul Ludovic Orban are uneori niște atitudini ciudate”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel