Șerban Nicolae, teoria conspirației: Bioterorism. România, țintă

După ce Klaus Iohannis a făcut o solicitare către Guvern, în legătură cu pesta porcină, senatorul Șerban Nicolae a comentat gestul președintelui, în emisiunea Andreei Sava, Ediție Specială, de la Antena 3.

Președintele solicită Guvernului adoptarea de urgență a tuturor măsurilor necesare prin care să fie stopată creșterea numărului de focare de pestă porcină africană (PPA) și trage un semnal de alarmă asupra riscurilor majore generate de răspândirea explozivă a acestui virus.

"Domnul Iohannis s-a gândit să facă un CSAT ca să vadă de ce se iau bani de la servicii, nu ca să vadă dacă e pusă în pericol sănătatea românilor. Chestiunea este legată de bioterorism. Când vine vorba de pesta porcină şi alte amenințări la alimentaţia publică şi la sănătatea derivată din alimentaţie, veţi mai auzi cuvântul ăsta. Există şi acest fenomen.

România este o ţintă. Noi am dezvoltat proiecte legislative și scheme de ajutor de stat pentru sectorul zootehnic. Exact aici, întâmplător, în mod supranatural, apar două focare, în două colţuri ale ţări: Tulcea şi Satu Mare. Nu preocupă decât pe ministrul Daea și pe Guvern. În rest, îi preocupă doar scandalul", a spus Șerban Nicolae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel