Iohannis, obiectiv turistic. Locul unde se înghesuie lumea

Sediul PNL din Sibiu a devenit obiectiv turistic. Motivul? Simplu: pe acolo a călcat actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis.

Românul dă o nouă dovadă că este întreprinzător din fire. Sediul Partidului naţional Liberal din Sibiu a devenit atracţie turistică. Ghizii îi aduc pe vizitatori, români sau străini, cu predilecţie pe cei germani, în faţa clădirii unde se află sediul PNL. Situat în zona istorică a străvechiului Hermannstadt, în imobilul cu pricina se poate vedea o fotografie a lui Iohannis. De asemenea, sunt proiectate şi imagini cu Klaus Werner din perioada în care îşi făcea campanie electorală, până să ajungă la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Liberalii îl scot în faţă

Dornici să profite de imaginea bună pe care Klaus Iohannis o are în oraşul natal şi nu doar, liberalii i-au păstrat poza în geamul sediului partidului. Klaus Iohannis a avut patru mandate de primar al Sibiului, el fiind ales edil-şef din postura de preşedinte al Forumului Democratic al Germanilor din România. În februarie 2013, Iohannis s-a înscris în PNL, renunţând la funcţia de preşedinte al FDGR, rămânând, însă, membru al respectivei formaţiuni.

În timpul celui de-al doilea mandat de primar, în 2007, Sibiu a fost desemnat "Capitala culturală europeană". Ulterior, Iohannis şi-a continuat traseul ascendent şi a devenit preşedinte al României, ceea ce pare să atragă turişti, dornici să vadă locurile unde a trăit actualul şef al statului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel