Dăncilă a început să joace

Premierul Viorica Dăncilă a retrimis aceleași propuneri președintelui Klaus Iohannis pentru Dezvoltare și Transporturi.

Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu și Mircea Drăghici la ministerul Dezvoltării, respectiv ministerul Transporturilor.

Ce va face președintele Iohannis?

Președintele va avea același răspuns. El nu ține seama de lege, aceasta este campania electorală a domniei sale. Interesant este că doamna Viorica Dăncilă a început să joace. Ea este acomodată cu tipul de birocrație de la Bruxelles unde tot ceea ce faci este bine.

Dar văd că aici, în zona României, într-un război politic fierbinte, faptul că i-a trimis aceleași propuneri arată că doamna Dăncilă va încerca să se opună politicii electorale a președintelui Iohannis. Dânsul va respinge din nou propunerile, se va ajunge la Curtea Constituțională, în sfârșit vom afla dacă președintele poate să respingă o singură dată motivat propunerile și ce se întâmplă dacă a doua oară sunt propuse aceleași persoane.

Acest joc politic va dura până la finele anului, la alegerile prezidențiale, președintele Iohannis aflându-se în campanie electorală.

Viorica Dăncilă i-a transmis joi preşedintelui Klaus Iohannis că reiterează solicitarea de emitere a decretelor de numire a Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi a lui Mircea Drăghici în funcţia de ministru al Transporturilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel