Iohannis, mesaj pentru Erdogan, după cutremurul din Turcia

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în care îl asigură de susținerea României pentru depășirea tragediei provocate ca urmare a cutremurului din estul Turciei.

„Am fost profund îndurerat de tragedia produsă de cutremurul care a lovit estul Turciei, soldat cu numeroase pierderi de vieți omenești și prejudicii materiale considerabile. În aceste clipe dificile, vă transmit din partea mea și a poporului român întreaga noastră compasiune.

Gândurile noastre se îndreaptă către cei care au fost răniți și către familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Vă asigur, domnule Președinte, de susținerea mea și a poporului român pentru depășirea acestui moment dificil pentru națiunea dumneavoastră", se arată în mesajul președintelui Klaus Iohannis, transmis de Administrația Prezidențială.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs vineri în provincia Elazig din estul Turciei la ora locală 20:55, epicentrul fiind în districtul Sivrice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel