Urmărește emisiunea live


Iohannis, la ședința de Guvern. Norica Nicolai: Nu are niciun fel de competență

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Președintele Klaus Iohannis s-a prezentat la Palatul Victoria pentru a participa la ședința de Guvern. Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a comentat apariția președintelui.

Întrebată ce era normal sau anormal să se întâmple la ședința de Guvern, având în vedere că președintele Iohannis a participat la ședința de Guvern, Norica Nicolai susține că nu i se pare normală acțiunea președintelui și este cert că dorește inflamarea situației dintre președinție și Guvern.

Era normal ca fiecare să își vadă de treaba lui, președintele de a respecta deciziile CCR și să emită astăzi decretele de revocare a celor doi miniștri, să accepte sau să refuze pe ceilalți doi miniștri propuși. Nu are niciun fel de competență în materie de economie președintele. Este absolut cert pentru mine că dorește să inflameze lucrurile, de aceea a făcut și declarațiile de ieri. Mi se pare simptomatic pentru România ca foarte mulți dintre oamenii politici de vârf să vorbească despre ceea ce nu știu pentru că în afară despre prezentările publice, nu am văzut nimic din conținutul acestei ordonanțe. Să facem procese de intenție fără niciun fel de analiză numai din dorința de a păstra țara în zona conflictului mi se pare un act de iresponsabilitate politică., a declarat Norica Nicolai, prezentă prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Vezi și: Iohannis a venit la ședința de Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel