Iohannis, la ședința de Guvern. Bolcaș: Praf și pulbere! Invitat afară

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Lucian Bolcaș este de părere că prezența lui Klaus Iohannis la ședințele de Guvern ar face o ședință a Executivului ''praf și pulbere''. Totodată, avocatul lansează ipoteza potrivit căreia președintele României ar putea fi invitat afară.

Pentru Klaus Iohannis, participarea la ședințele de Guvern înseamnă de fapt că va face praf și pulbere o ședință de Guvern. Numai că în raport cu exigențele constituționale, domnul Iohannis se poate trezi foarte frumos invitat afară în sensul că se trec în revistă obiectivele acestei ședințe de Guvern, se constată că niciuna dintre ele nu este aptă de a provoca prezența președintelui și în aceste condiții politicos este invitat la o cafea în alt birou. Iertați-mă, să te impui la așa ceva pentru ce?, a spus avocatul Lucian Bolcaș, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Lucian Bolcaș a continuat: De data aceasta, Opoziția în frunte cu domnul Klaus Werner Iohannis practică povestea lui Creangă, a drobului de sare. E drobul de sare. Ce ar fi dacă ar cădea? Ordonanța e abia în discuție. Ce ar fi dacă nu am avea bani de pensii? Ei, uite, deocamdată se plătesc pensiile. Ce ar fi facă acest Guvern face sau nu face așa ceva? Politica drobului de sare nu poate să fie amendată de un președinte serios.

Vezi și:

 Iohannis, la ședința de Guvern. Pleșoianu: Asta aș face!

Iohannis poate BLOCA Guvernul, nou conflict la CCR. Bărbuceanu: Sub nicio formă, nu poate fi primit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel