Iohannis, la ședința de Guvern. Alex Coita, surprins. Efect în rândul liberalilor

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a reacționat după ce s-a aflat că președintele României, Klaus Iohannis, va participa miercuri la ședința de Guvern.

Administrația Prezidențială a făcut următorul anunț: „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa miercuri, 6 noiembrie a.c., ora 12:00, la ședința de Guvern, la invitația Prim-ministrului Ludovic Orban".

Alex Coita, reacție

„În ceea ce privește prezența președintelui Iohannis, vă spun sincer că sunt surprins. În ce măsură este conform cu legea această participare? În al doilea rând, în ce măsură îl ajută pe Ludovic Orban, care, în momentul de față, din punct de vedere politic, are nevoie să se valideze în calitate de șef al Executivului. Știm foarte bine că nu este ușor, e o pălărie mare.

Ideea ca Iohannis să fie acolo și să-l țină de mână pe Orban, pentru a doua oară consecutiv, mi se pare un pic ciudată.

Cred că, inclusiv în rândul liberalilor, va ridica anumite semne de întrebare", a spus, miercuri, înainte de ședința de Guvern, Alex Coita, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Guvernul Orban se întrunește, miercuri, în prima ședință oficială. Executivul ar putea adopta OUG pentru reducerea numărului de ministere de la 26 la 16 și o ordonanță de urgență pentru asigurarea veniturilor pentru mineri, după închiderea minelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel