EXCLUSIV  Iohannis, la protestele anti-grațiere. Rezultate SONDAJ după manifestație

În București și în alte orașe din țară au avut loc duminică proteste față de proiectele de modificare a Codului penal și grațierea unor pedepse.

În Piața Universității din București a ajuns și Klaus Iohannis. DC News a lansat un sondaj pentru a vedea ce cred oamenii: "Ce a fost manifestatia împotiva grațierii la care a fost prezent și Klaus Iohannis?". 16.891 oameni au votat, iar răspunsurile au arătat astfel: Protest legitim 23,56% (3980) și Mișcare politică 76,44% (12911).

(w670)

Klaus Iohannis a afirmat că a venit în Piața Universității pentru a-și manifesta indignarea pentru faptul că o "gașcă de oameni politici" vrea să schimbe legislația și să slăbească statul de drept.

[citeste si]

"Am venit aici în Piața Universității, ca și miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gașcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislația din România, vrea să slăbească statul de drept, ori așa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislația și zeci și sute de politicieni certați cu legea să-i găsească cu dosarele curate și să continue fărădelegile. Românii pe bună dreptate sunt indignați", a spus șeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel