Iohannis, la mitingul PSD. Care este scopul ieșirii în stradă

Rodica Mitu / 01 iun 2018 / 20:12

Adrian Dobre, vineri seară, în platoul România TV, i-a lansat o invitație președintelui Klaus Iohannis.

"Domnul Iohannis să rămână în litera și spiritul legii. Să respecte Constituția și decizia Curții Constituționale. Să lase partidele politice să-și facă activitățile politice, să-și transmită mesajele politice. Să facă ceva cu domnul Orban, cam instigă la haos în România", a spus Adrian Dobre, vineri seară, în platoul România TV.

Ulterior, a vorbit despre scopul mitingului PSD, anunțat pentru luna iunie. "Scopul mitingului este transmiterea unui mesaj de susținere a membrilor, simpatizanților PSD pentru conducerea acestuia în lupta împotriva abuzurilor", a mai zis Dobre.

Iohannis, invitat în direct la miting

Prezent în platoul România TV, Bogdan Chirieac i-a spus lui Adrian Dobre: "Știți ce aș face eu? Deoarece este un miting în favoarea democrației și împotriva abuzurilor, l-aș invita pe președintele Klaus Iohannis să ia parte la acest miting", a declarat analistul politic.

"Este o idee foarte bună. Îmi permit eu, acum, ca membru de partid, să-i transmit invitația domnului Klaus Iohannis de a participa la un miting important în România contra abuzurilor care s-au făcut", a zis Adrian Dobre.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis, recent, catalogase drept "ciudat şi caraghios" mitingul anunţat de PSD, spunând că astfel de manifestaţii ale puterii mai erau văzute doar în comunism.

[citeste si]