Urmărește emisiunea live


Iohannis, la bilanțul PÎCCJ. Chirieac: Balul vampirilor. Căuta o tribună pentru război

Klaus Iohannis_Augustin Lazăr
Klaus Iohannis_Augustin Lazăr

Bogdan Chirieac a explicat, marți, la Antena 3, care este posibilul motiv pentru care Klaus Iohannis și-a anunțat participarea la bilanțul Parchetului General.

Bogdan Chirieac a declarat că președintele României va merge la bilanț pentru că are nevoie de o tribună de la care să trimită atacuri la Guvernul României, iar bilanțul prezentat de Augustin Lazăr reprezintă o bună oportunitate. 

Citește și: DNA, atac la guvern. Site-ul se deschide cu un mesaj dur. FOTO

"Mă îndoiesc că dorește să discute despre cele 49 de dosare închise, din care vreo două când devenise deja președinte. Pur și simplu președintele căuta o tribună ca să se poată război cu Guvernul și cu profesorul Tudorel Toader vizavi de Ordonanța pe justiției. Și atunci s-a uitat dânsul în stânga, s-a uitat în dreapta, și a zis a, deci e bilanțul domnului Augustin Lazăr, persoană care de drept este revocată de câteva luni de zile, deci este foarte bine să merg la balul vampirilor. Le spunem așa cu umor, cu dragoste, nu că ar fi niște vampiri acolo, să nu vă gândiți la asta. Dacă nu era Ordonanța de Urgență, nu se ducea. În opinia mea, de la înălțimea președintelui a cărui țară deține președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, nu te duci la bilanțul Parchetului, te duci la bilanțul Ministerului de Externe eventual, sau al  CNAIR sau al investitorilor străini, sau al capitaliștilor români de frunte, acolo te duci, în zonele astea. Nu te duci la bilanțul Parchetului General. Dânsul se duce fix fiindcă avea nevoie de o tribună de unde să vorbească și de lângă domnul Augustin Lazăr care în felul acesta se va simți și mai protejat. E un moment foarte greu pentru justiția din România", a declarat Bogdan Chirieac. 

Citește și:Kovesi, audiată la Bruxelles. Norica Nicolai, întrebări cheie pentru fosta șefă DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel