IOHANNIS, INTERVIU NY TIMES. Reacția lui Pătraru

Miercuri seară, în emisiunea pe care o realizează la TVR 1, Dragoș Pătraru a spus că ar fi fost mai ieftin dacă președintele Klaus Iohannis ar fi acordat interviul din New York Times într-un ziar din România.

VEZI ȘI: Pieleanu: "Va fi un ministru foarte bun și un viitor lider important PSD". Despre cine este vorba

"După ce și-a prezentat bilanțul celor două zile și jumătate de muncă de până acum, Klaus Iohannis a trecut spre etapa următoare. Pas cu pas spre căderea Guvernului, doar că mai întâi schimbă Guvernul Ponta prin SUA. Bănuiesc că oamenii din America au fost foarte interesați de Guvernul nostru sau de liberalii care vor veni în locul pesediștilor. Oricum este amuzant, domnule Iohannis! Vă întâlniți la Cotroceni, stați bot în bot, nu ne ziceți ce-ați vorbit, dar când scăpați la americani... mamă-mamă...

Cum să vă spun eu, domnule Iohannis? Până la urmă va trebui să ne spuneți și nouă că vreți să schimbați Guvernul. Oricât de proști am fi, tot ne dăm seama când se schimbă Guvernul. Noi stăm cu ochii pe dumneavoastră, vă urmărim. Când veți ajunge cu interviurile mai aproape de România, când veți vorbi pentru ziare din Polonia sau Austria înseamnă că se apropie schimbarea. Ne vom prinde și noi. Aaaa... și să știți că interviuri din acestea plătite - care să iasă bine - puteți da și în țară. Ba chiar mult mai ieftine. Ce naiba?! Nu mai știți din campanie?", a spus Dragoș Pătraru la "Starea nației", emisiunea difuzată la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel